maandag 19 juni 2017

Portret - Alida Burke

Portret van Alida Burke
Portretsessie met Alida Burke, zuster uit de Maranatha Ministries kerk. Door te kijken, luisteren en te begrijpen wat ik zie probeer ik de schoonheid en waarde van de mensen om me heen te vangen in een beeld. Een beeld dat in mij opkomt, dat ik dan ontwerp en vastleg. De portretten zijn voor mij een getuigenis van hun waarde. Een oprecht sierraad, verrijking voor het oog (wat je ziet), oor (naar hen luisteren) en geest (met hen van gedachten te wisselen). 


Portret geschoten en afgeleverd. In zowel Hi-Res PSD’s (hoge resolutie) afdrukdoeleinde, voor thuis en op kantoor aan de muur. Hi-Res JPG’s voor gedrukte bedrijfs- en PR communicaties. En op Lo-Res (lage resolutie) JPG’s voor makkelijk en vlot gebruik op de sociale media. (foto’s worden natuurlijk zonder mijn eigen logo aan de opdrachtgever geleverd).

©2017 Auke VanderHoek, op dit artikel en/of foto's rust copyright. 

Geen opmerkingen: