maandag 29 februari 2016

VAZO borrel met IKEA balletjes

VAZO borrel met IKEA balletjes
Amsterdam - De maandelijkse VAZO netwerkborrel van februari werd gehouden bij gastheer IKEA. Daar kregen alle genodigden een bedrijfspresentatie over IKEA. Indrukwekkend waren o.a. de aantallen van IKEA. Van bezoekers, verkochten Billy kasten, afwasborstels tot en met een half miljoen Zweedse gehaktballetjes per jaar. En de daarbij horende logistieke uitdagingen met aan en afvoer van producten en de groeiende stroom klanten.

Neem daarbij ook nog eens de verbouwing van de A9. Rijkswaterstaat die in de VAZO een communicatie partner heeft gevonden, gaf voorlichting over de voortgang van het project IXAS (IX is de Romeinse 9) en wat dit betekent voor de bereikbaarheid van de bedrijven en hun leveranciers en klanten. Vier nieuwe leden mochten op de zeepkist op het podium staan voor een elevator pitch. Ketan Gunnink van Sales By Ketan durfde als enig daadwerkelijk de hoogte in te gaan door ook echt op de kruk op het podium te gaan staan.

Wilt u ook eens kennismaken met de vele bedrijven in en rondom Amsterdam Zuidoost? Neem contact op met de VAZO of één van de vele leden.

Meer informatie:
VAZO
IKEA
IXAS
Meer foto’s in Auke's fotoarchief.

©2016 Auke VanderHoek, op dit artikel rust copyright. 

Geen opmerkingen: