maandag 15 februari 2016

Internationale popster Nathalie la Rose in Zuidoost

Nathalie la Rose live met de meiden van Swazoom
Nathalie la Rose gaf op 1 december 2015 een klein live optreden en een ‘meet & greet’ in NoLimit, Amsterdam. Dit was speciaal georganiseerd door Swazoom. Als welzijnsorganisatie richt Swazoom zich op de vrijetijdsbesteding van kinderen, jongeren en hun ouders. Na het optreden mochten de meiden van Girl Power meiden van Swazoom Nathalie interviewen. Nathalie inspireert de jonge dames om werk te maken van hun dromen. Na het interview mocht iedereen op de foto met de internationale ster, die in Zuidoost is opgegroeid.

Nathalie la Rose: samen met de fans,
meet and greet.
Nathalie is de dochter van voormalig stadsdeelvoorzitter Marcel la Rose. De kans deed zich voor om iets leuks en speciaals te organiseren, Marcel en Nathalie pakten die kans samen met het team van Swazoom aan en maakten daar een bijzondere dag van voor de betrokken kinderen en de jeugd. Als dank voor deze speciale dag liet Marcel la Rose twee foto’s van het optreden professioneel afdrukken.

Trotse vader Marcel overhandigd twee vergrotingen.
Foto's professioneel afgedrukt, opgeplakt en ingelijst.
Deze foto’s moesten na het afdrukken meteen mee naar Paramaribo waar Nathalie vanuit Dubai ook heen zou komen om de kerst samen met haar familie te vieren. In Paramaribo zette ze haar handtekening op de foto’s. Nathalie reisde daarna verder naar de Verenigde Staten om door te werken aan haar komende album. Vader Marcel en moeder kwamen weer terug met de gesigneerde foto’s. Ze lieten deze professioneel opplakken en inlijsten. En Marcel overhandigde de foto’s op 9 februari aan het team van Swazoom. De foto’s komen op kantoor en in buurthuis Anansi te hangen.

Links:
Swazoom
Nathalie la Rose
Fotoarchief


 
 
 
 
 

 

 ©2016 Auke VanderHoek, op dit artikel rust copyright. 

Geen opmerkingen: