dinsdag 18 augustus 2015

Boekpromotie Lifestyle van Rivelino Rigters aka The BlackRockstar

Rivelino Rigters schrijft in zijn debuut: "Ik wist dat God van mij vroeg
om deze route te nemen omdat hij mij zo nog beter kon gebruiken."
‘Lifestyle - Gods top 10 voor een leven met liefde en respect’ is het schrijvers debuut van muzikant Rivelino Righters en Leonie de Beer. Samen hebben ze een boek geschreven waarin de Tien Geboden makkelijke en luchtig worden uitgelegd. Rivelino is ook bekend als The BlackRockstar. Naast muzikant is hij ook actief als jongerenwerker en geeft hij regelmatig workshops in jeugdgevangenissen. Leonie is Marketing Coördinator bij uitgeverij Ark Media.

Het boek is vooral gericht op tieners en jong volwassenen. Daden en gebeurtenissen uit het eigen leven van de schrijvers zelf en geïnterviewden vergeleken met wat de tien wetten van Mozes voorschrijven om te doen en te laten. Met daarbij ook vragen en opdrachten die de lezer uitdagen. Om dieper na te denken wat de wetten inhouden en wat ze betekenen voor je leven als je er wel of niet aanhoudt.

Afgelopen zaterdag op het Graceland Festival in Betteld in Zelhem (Gelderland) was de eerste van vele boekpromoties die hij gaat doen. Naast spreken over zijn boek, regelde hij ook spontaan een gitaar en trad hij op voor de Volkoren Tent. 


Lees hier meer informatie over:
BlackRockstar - http://blackrockstar.com/
De Tien Geboden - https://nl.wikipedia.org/wiki/Tien_geboden
Graceland Festival - http://www.gracelandfestival.nl/
Ark Media - http://www.arkmedia.nl

Het boek is verkrijgbaar via de boekhandel en bij Rivelino zelf
Lifestyle - Leonie en Rivelino
Uitgever Ark Media
ISBN 9 789033 800849


 
©2015 Auke VanderHoek, op dit artikel en op de foto's rust copyright. 

Geen opmerkingen: