zondag 14 juni 2015

OPEN ART ROUTE 2015Amsterdam - Aankomend weekend openen kunstenaars in het stadsdeel Zuidoost de deuren van hun ateliers voor het publiek. Met een breed palet aan disciplines biedt de Open Art Route verschillende gezichtspunten op wat hedendaagse internationale kunst is. Het is een openhartige ontmoeting met de kunstenaars en hun vele uitingsvormen.Op de route langs o.a. Echtenstein, Florijn, Heesterveld, Kruitberg en Wijk 7 rijden de Hop-on Hop-off Bussen. Deze stoppen bij alle ateliers en de kunstenaars die een 'one (wo)man shows' presenteren. Het belooft daarmee een zinderend midzomer art programma met vele interessante extra’s te worden.

Op de website stel je jouw eigen route samen uit een bomvol programma aanbod. En vind je een uitgebreide kunstenaars database. Om je route te maken en voor meer informatie kijk je op de volgende links: oarzo.nl en https://www.facebook.com/openartroutezuidoost Open Art Route 2015
Zaterdag 20 en zondag 21 juni 
van 12.00 tot 18.00
Stadsdeel Amsterdam Zuidoost
Amsterdam

Je kunt het hele weekend afstemmen op live mobiele RADIO OARZO
op de frequentie van RADIO RAZO, kabel 103.8 FM en ether 105.2 FM
En online OPEN ART RADIO op radio Hot-O-Twenty.

De Open Art Route is een initiatief van stichting Open Ateliers Zuidoost en wordt mede mogelijk gemaakt door Stadsdeel Zuidoost, AFK, Rochdale.

©2015 Auke VanderHoek, op dit artikel rust copyright.

Geen opmerkingen: