maandag 18 mei 2015

Portretten gemaakt op het 30-jarige jubileum van de VAZO


Op het 30-jarige jubileum van de VAZO in de Amsterdam ArenA werkte Jacqueline en Auke samen met Randstad. Op het feest wilde Randstad graag het menselijk kapitaal in de beeld brengen. Diverse bezoekers en leden van de VAZO (bedrijvenvereniging Amsterdam Zuidoost) gingen voor de camera staan. En maakte kennis met 'JA! Picture Your Story' van Jacqueline en Auke.

Om het in een cliché te vangen en eigen te maken:
"Je krijgt een vis en je leert ook nog eens te vissen."

Van iedereen die dat wilde maakte we snel maar met rust een mooi portret. Een kennismaking waar we in konden uitleggen dat we met een 'Ja!Picture Your Story' workshop de tijd nemen om je ontspannen en aantrekkelijk op de foto te zetten. Deze foto's zijn te gebruiken voor de professionele social media en in drukwerk.

Tijdens de workshop leren we je hoe je jouw eigen verhaal krachtig en authentiek te verwoorden. Zodat je elke keer weer goed kan pitchen en goede profielteksten kan schrijven. Tijdens het fotograferen geven we je ook tips en leren we je trucjes hoe op de foto te staan als er een fotomoment op je pad komt.

Het 'JA!Picture Your Story' team bestond op het event in de Amsterdam ArenA uit: Ronald Blonk, Ozichi Esionye, Jacqueline Hopsers, Lesley Adu-Darkwah en Auke VanderHoek.


Meer weten?
Neem contact met ons op:
info@aukevanderhoek.com 
en/of 
jacqueline.hospers@symfonique.nl


Jacqueline en Auke
JA! Picture Your Story

©2015 Auke VanderHoek, op dit artikel rust copyright. 

Geen opmerkingen: