dinsdag 3 maart 2015

LinkedIn portret Karl Wijngaarden

Karl Wijngaarden, partner Symfonique BV
Nieuw LinkedIn portret van Karl Wijngaarden. Naast dat het altijd dubbel en dwars de moeite waard is om gedachten te wisselen met Karl is met hem samenwerken altijd leuk. En levert mooie foto’s op.

Karl Wijngaarden over Auke

“An outstanding professional with perfect feeling for timing the right moment. Result, beautiful pictures capturing the essence. Pictures that say more than a thousand words can say.”

Over Karl Wijngaarden
“Karl is een sociale rots in de branding. Zijn goede gevoel voor cijfers combineert hij met een groot hart voor zijn medemens, de maatschappij en het milieu. Karl is van vele markten thuis: hij weet wat mensen inspireert, beweegt en motiveert. Maar ook hoe je een project met een miljoenenbudget op financieel en kwaliteitsvlak in het gareel moet houden."

"Karl creëert rust, controle en overzicht in een veranderlijke en complexe omgeving. Hij maakt zich niet snel druk, is niet haantje de voorste. Toch is hij doortastend en heeft hij een duidelijk doel voor ogen. Hij kan op elk niveau een goede prestatie leveren. Karl is niet bang om lastige besluiten te nemen om zijn doelen te realiseren. Hij analyseert scherp en kritisch en communiceert duidelijk en respectvol.” Lees meer op: ‘Symfoniuqe. Aangenaam.'

‘Even snel een portret’: € 80,- ex. btw

OK, u heeft snel een portret nodig, en we kennen elkaar al. ‘U’ is ‘je’ geworden (belangrijk om snel ontspannen voor mijn camera te kunnen staan) en het budget of de behoefte om een sessie te boeken is er niet. Meestal heb ik wel een basisopstelling staan en gaatje in mijn agenda. Neem contact met me op. Je komt langs en ik maak een portret.

Deze maak ik klaar voor gebruik voor social media (low-res) deze heb je dan de volgende dag. Gebruikersrechten voor onbepaalde tijd  voor pr doeleinden. Voor 100,- extra lever ik ook een professionele afdruk voor aan de muur. Voor specificaties zie ‘Foto voor aan de muur’.


©2015 Auke VanderHoek, op deze foto's rust copyright. 

Geen opmerkingen: