maandag 26 januari 2015

Professioneel portret voor en check-up van je social-media profiel

Jacqueline Hospers, Symfonique BV
Ondernemen is doen en het goed doen
Profielfoto, social-media en een middag gezellig netwerken! Jacqueline Hospers loopt je social-media profiel door. Auke VanderHoek maakt een professioneel portret voor je profiel. En geven je direct feedback waar je wat mee kan. Terwijl je ook gezellig met negen andere zelfstandig professionals aan het netwerken bent. Meld je aan bij Jacqueline.  Maximaal plaats voor 10 mensen. (email: jacqueline.hospers@symfonique.nl)
Alona Buitink, Emfuleni Projectmanagement
Wat is de aanleiding?
Jacqueline: “Ik werd zomaar door Auke VanderHoek uitgenodigd om profielfoto’s bij hem te komen maken. Hij zei: ‘Ik ga jou helpen met wat ik kan doen voor jou.’ Ik ben zo blij met het gebaar en de foto’s dat ik met een plan kwam om hem weer te helpen. En jou ook een kans te geven op zo’n mooie portretfoto. Een goed portret als profielfoto is goud waard.” Jacqueline en Auke staken de hoofden bij elkaar en besloten om jou ook vooruit te helpen in het ondernemen als jouw team 'voor het maken van een goede eerste indruk'. 

Minchenu Maduro, Assemblee Sprekersbureau
Dus wat jij doet:
Reserveer zaterdag 31 januari van 15.00 tot 18.00 uur in je agenda. Meld je bij Jacqueline aan, ga de vrijdag daarvoor nog even naar de kapper, neem een goede zakelijke outfit mee, €40,- voor Auke en kom naar mij (Jacqueline) thuis toe. Route beschrijving krijg je na je aanmelding.
Karl Wijngaarden, Algren Renewable Energy BV
Wat krijg je die middag?
1 Drie super mooie profielfoto’s. Die je kan gebruiken voor je sociale media profiel, visitekaartje, pr-doeleinden voor €40,-.

2 Tussen het wachten door kijken we met anderen naar jouw sociale media-profiel en geven elkaar tips en delen ervaringen.

3 Een gezellige middag met koffie en thee waar je kan netwerken met andere zelfstandige professionals.


Jacqueline Hospers en Auke VanderHoek

Geen opmerkingen: