vrijdag 28 november 2014

Foto's - Ingemar Francisca

Ingemar Francisca
Wat is het verhaal? Uitdagingen aangaan, knopen doorhaken en knoppen omgooien. Uit het leven halen wat er voor jou in zit, goed doen en goed voelen. Maak kennis met kracht en pracht Ingemar Francisca …als de berg zonder obstakels was kon je het niet beklimmen. 

De uitdagingen aangaan
Er zit meer in, er is iets anders voor me weggelegd. Dat gevoel had ik heel sterk maar ik had de vraag ‘wat dan?’. Grote kans dat u het gevoel herkent. Jarenlang heb ik als receptioniste gewerkt en motiveren, helpen, adviseren en het ondersteunen van anderen waren altijd al mijn passies.


En dan komt het moment in het leven dat de knop om moet. In 2000, op mijn 32ste had ik o.a. drie kleine kinderen, een Mavo diplopma op zak en beheerste ik de Nederlandse taal middelmatig. Bovendien bevond ik mij in een problematische huwelijk wat in 2002 in een echtscheiding resulteerde.

En overwinnen
Een uitdaging: mijn ‘koppie’ laten hangen… Of mijn informatie en kennis vergroten door te gaan studeren? Ik ging de uitdaging aan. Ten eerste nam ik een abonnement op De Volkrant om mijn woordenschat te vergroten. Met behulp van een woordenboek las ik de krant. En dat heeft mij enorm geholpen met mijn taalontwikkeling. 
Ingemar Francisca
Vanaf het jaar 2002 heb ik de volgende diploma’s en certificaten behaald:
- Opleiding Familiemediation
- Basisopleiding Mediation
- HBO pedagogiek
- Managment in de kinderopvang (Post HBO)
- Diverse verdiepingcerificaten op het gebied van trainen en coachen
- Online Mediation (Najaar 2013)

En veel werkervaring opgedaan als leidinggevende, operationeel manager en regiomanager bij diverse welzijnsinstellingen (zoals Kansweb, Combiwel en Swazoom). Doorzettingsvermogen, enthousiasme en passie zijn mijn drijfveren en ik geloof dat ik alles kan bereiken zolang ik erin geloof en mij ervoor inzet. Tenslotte ben ik inmiddels de trotse moeder van vier kinderen.

Aangenaam om kennis met u te maken. Stuur mij gerust een e-mail of bel me (06-317.978.36 of 085-273.517.9) voor een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Laat mij u helpen bij uw uitdagingen. 

Mvg, 


Ingemar Francisca
Pedagoog, Intl'l ADR Associate Mediator, NMI Register Mediator met de accreditatie Family Mediator, Motivator, Trainer en Coach.


Ps: Mijn geloof en vertrouwen in God heeft mij door tien extreem moeilijke jaren heen geloodst.

Ingemar Francisca
Ingemar Francisca


©2014 Auke VanderHoek, op dit artikel rust copyright. 

Geen opmerkingen: