zondag 6 april 2014

Dank voor de bloemen

Potten-vazen made by Petra Deelen
Wij… in Zuidoost. Dank voor de bloemen. Het was een hele intense dag afgelopen zaterdag. Waar ik heel veel mooie en dierbare mensen zag. Bij de opening van Geknipt in Zuidoost in het Centrum Beeldende Kunst Zuidoost, ging ik zo op in het moment, niet meer wetend aan wie ik waar mijn aandacht moest schenken dat ik zelfs mijn schoonzus aan mijn moeder voorstelde terwijl ik MirurgiaNadia en Marjorie aan haar wilde voorstellen. Dat is een klassieker voor in de collectie 'mooie verhalen'. Ook heel veel bloemen gekregen. Ze staan goed in mijn huis. Vaker doen. De potten zijn gemaakt door mijn moeder Petra Deelen. 'Ze maakt er een potje van', als je haar een klont klei geeft.
Potten-vazen made by Petra Deelen
Potten-vazen made by Petra Deelen
Potten-vazen made by Petra Deelen
Potten-vazen made by Petra Deelen
Potten-vazen made by Petra Deelen

©2014 Auke VanderHoek, op dit artikel en de foto's rust copyright. 

Geen opmerkingen: