vrijdag 7 december 2012

Gladde stoep, check.

Citroën XM Break - Type I - in de sneeuw

Amsterdam Zuidoost - Winter en sneeuw! Ik vind het heerlijk. Gezellig naar buiten kijken, de kinderen die in de weer zijn met sneeuwbalgevechten en sleetje rijden. Ik doe er ook graag aan mee vooral op de slee. Klop ik mezelf trots op de borst dat mijn auto klaar is voor de winter. 

APK, check. All season banden, check. Sneeuwketting bij me, check. Warme dekens op de achterbank, check. Jerrycan met reserve benzine, check. Dus ik naar buiten om een foto te maken van mijn buitenvrouw Citroën XM Break* in de sneeuw. Wat ik nog even niet gecheckt had was het gladde stoepje voor mijn deur, je weet wel mijn slotgracht, ik glij me in één ruk door en ga me toch bijna hard op mijn snufferd. Nadat ik mijn balans weer heb hervonden kijk ik even naar het stoepje. Nu ook check. 


(*Een grote Citroën wordt een dame genoemd) 
©2012 Auke VanderHoek, op dit artikel rust copyright. 

Geen opmerkingen: