dinsdag 23 oktober 2012

Vandaag wordt het niet

De Volkskrant die ik niet ontving.

Amsterdam Zuidoost - Edumbe - Ik sta op. Na het douchen, aankleden en bed opmaken (groot woord) blijf ik niet hangen achter het kabeltje waar ik nooit achterblijf hangen behalve op de maandag die gisteren was. Loop ik naar beneden. Kijk naar de plek waar de deurmat hoort te liggen maar er nu nog even niet ligt. De mat heb ik schoongemaakt en is in het proces om door mij terug gelegd te gaan worden. En zie De Volkskrant, waarvan ik een proef abonnement heb gekregen van Hans Mooren en dat gisteren is ingegaan, niet liggen op de deurmat die er ook niet ligt. 

Na het melden van mijn bezorg klacht via internet aan de Volkskrant vanuit mijn keuken hoor ik mijn brievenbus. Ik blij erheen. En ik zie niet een Volkskrant maar een stapel reclame folders die ik niet wil ontvangen. Daarom heb ik ook een Nee/Ja sticker op mijn brievenbus die zegt dat ik die niet wil ontvangen en die niet door de dochter, die de reclamefolders bezorgd, van mijn overbuurman wordt gelezen. En dan ben ik zelf altijd aan het klagen dat mensen niet meer lezen en alleen maar kijken zonder te zien. Ik geloof, dat het vandaag het niet wordt.

Auke


©2012 Auke VanderHoek, op dit artikel rust copyright. 

Geen opmerkingen: