woensdag 12 september 2012

DB-er Muriël Dalgliesh 'held' van Kwakoe 2012Amsterdam Zuidoost - Dinsdagavond 11 september, Raadszaal Stadsdeelkantoor. Voor en tijdens de eerste commissie-vergadering na het zomer reces wordt lid van het Dagelijks Bestuur Muriël Dalgliesh geprezen als held van het Zomerfestival 2012, Kwakoe, door hen op de publieke tribune die haar handelen goedkeuren gedurende het festival.

Tijdens de vergadering wordt de gang van zaken rond de vergunning verlening en de financiële steun van de overheid aan het festival besproken. En de vraag of stichting Kofoe wel geschikt genoeg was om het festival te organiseren. 

Als enige bestuurder die niet op vakantie was tijdens het reces moest Muriël Dalgliesh (PvdA) op de winkel passen. Emile Jaensch (VVD) en Urwin Vyent (GroenLinks) waren op vakantie maar hielden wel contact met hun collega. Ze hadden een flinke uitdaging aan het dossier ‘Kwakoe/Zomerfestival 2012’. Glenn Godfried vraagt als vertegenwoordiger van de standhouders om een applaus voor ‘deze held’ aan het begin van de avond in de raadszaal. Hij spreekt later als inspreker de raad toe. 


©2012 Auke VanderHoek, op dit artikel rust copyright. 

1 opmerking:

rob alberts zei

Mooie foto's, Auke!
Bewonderende groet.