woensdag 7 maart 2012

Koud verkopen of warm aanbevolen?BNI-BAZ: tijdens een goed ontbijt te netwerkenCommercieel, Amsterdam Zuidoost - Op het moment dat een vraag naar een product of dienst gesteld wordt: ‘Wie kan dat leveren, wie kan het oplossen, wie moet ik bellen?’ Dan moet jouw business kaartje worden overhandigd met een warme aanbeveling: “Weet je wie jij nodig hebt en moet bellen? Deze!” Een aanbeveling door een vertrouwde zakenrelatie die jou en je product kent is geld waard. 
BNI-BAZ is de korte naam voor Business Network International - Business Amsterdam Zuidoost. Elke woensdagochtend komt deze groep van ±25 ondernemers samen om tijdens een goed ontbijt te netwerken. Zo leren ze elkaar en elkaars product kennen. En kijken ze waar ze elk lid mee kunnen helpen. Wie is naar wie opzoek? En kan ik misschien de connectie maken en de aanbeveling doen zodat mijn mede-lid zijn omzet binnenhaalt? 
Alleen voor serieuze ondernemers,
die weten dat kwaliteit het verschil maakt

Per beroep of dienstverlening mag maar één iemand lid worden. De groep waakt ook over de kwaliteit van de ondernemers. BNI-BAZ is alleen voor serieuze ondernemers die weten dat kwaliteit het verschil maakt.  
In de BNI-BAZ groep zijn een aantal bedrijf categorieën nog niet vertegenwoordigd. Klik op de link en kijk of jij jouw bedrijfscategorie of dienst kan vertegenwoordigen. Je bent van harte welkom om aan te schuiven. Kom en proef van het BNI-BAZ netwerk. Zorg dat je de concurrentie een stap voor bent. 
Is jouw product of dienstverlening al vertegenwoordigd in onze groep? Probeer dan ook eens een andere BNI groep. Of neem contact op met het BNI-BAZ lid uit dezelfde beroepsgroep om te vragen of je eens mag aanschuiven om te zien hoe goed het werkt om zo de juiste andere groep voor jezelf te vinden. 


Op Twitter: http://twitter.com/#!/BNIBAZ
Site: http://bniamsterdam.nl/amsterdam-baz-(amsterdam-zuid-oost)/
©2011 Auke VanderHoek, op dit artikel rust copyright. 

Geen opmerkingen: