vrijdag 9 december 2011

Raymond Jovaal 'slaat' politici D66-OZO knock-out


Amsterdam Zuidoost - Holendrecht - De wens van Raymond ‘Hallelujah’ Jovaal is eindelijk uitgekomen. Een boksschool in het winkelcentrum: Ons Holendrecht Health Hallelujah (H3O). Orville Breeveld aka Abdul Raheem was gevraagd om met zijn lied ‘Het Beste Belooft’ een muzikale bijdrage aan de opening te leveren. 
De tekst en melodie van het lied verwoorden de emoties die velen voelen voor Zuidoost. Jovaal schoof zijn emotie tijdens het nummer niet weg, maar liet deze zien. Even later mocht o.a. Roy Ristie (D66-OZO) beetje sparren in de ring. Roy deed tweemaal alsof hij knock-out werd geslagen. Levert een leuke foto en kop op. 

Een kritische noot bij de bokssport is dat hersenchirurg Dick Swaab van mening is dat  de bokssport eigenlijk verboden zou moeten worden. Ook met een amateur helm op zorgt elke klap op het hoofd voor schade aan de hersens. En daarmee aan de gezondheid van de bokser. Wat op langer termijn zeer ernstige gevolgen kan hebben. 
©2011 Auke VanderHoek, op dit artikel rust copyright. 

1 opmerking:

Roy Ristie zei

Vind je het vreemd ....Roy met Raymond in de (boks) ring ...dat hij me K.O. slaat. Wacht maar tot de return ...dan komt hij bij ons in de rode ring ....#eenanderetakvansport