vrijdag 11 november 2011

New Urban Collective project: Toen+NU = LaterAmsterdam Zuidoost - PERSBERICHT - Op 19 november 2011 zal het project Toen+Nu=Later worden gestart. Dit is een initiatief van de leden van de studentenvereniging ‘New Urban Collective’. Tijdens dit project zullen, gedurende 9 weken, 17 studenten van de Vrije Universiteit Amsterdam 40 groep achters Cito-toets training geven. 
Naast de Cito-toets training zal ‘personal coaching’ ook centraal staan. Door middel van het organiseren van excursies, het geven van workshops en het uitnodigen van sprekers, zoals Jörgen Raymann, Tanja Jadnanansing, en Carmen Breeveld, willen we de bewustzijn van deze jongeren vergroten.
‘New Urban Collective’ is een netwerk dat word gevormd door studenten en Young Professionals met een hart voor de multiculturele samenleving. Ons bestuur en onze achterban bestaat voornamelijk uit Surinaamse, Antilliaanse en Afrikaanse studenten, onze activiteiten staan echter open voor mensen van alle achtergronden. Activiteiten zijn primair gericht op studenten en Young professionals, N.U.C. organiseert echter ook activiteiten gericht op basis- en middelbare scholieren e.a.


Geen opmerkingen: