zondag 3 juli 2011

Kapotte NikeAmsterdam Zuidoost - Edumbe - Bij de BBQ van JPK™ ter gelegenheid van de 2de verjaardag van Ramses™* merk ik dat mijn ± één maand oude linker Nike™ kapot is. Wel &%@#W@#*&(!))!-met-dt. Natuurlijk heb ik deze voor de afwisseling eens contant betaald en de bon in de doos bewaard. En de doos weggegooid.

Dat wordt maandag of dinsdag dus weer teug naar Aktie Sport™ in de Amsterdamse Poort. En hopelijk zijn de dames die me de schoenen destijds zo vriendelijk en met goede service verkochten nu ook zo vriendelijk om deze kerel te helpen met vervanging of reparatie. Volgens het consumentenrecht heb ik daar recht op. Wel handig om dan met een bon de aankoop te kunnen bewijzen. En recht hebben en ook krijgen zijn twee verschillende dingen in deze wereld. Vooral als het op c’est moi™ aankomt. Dus: wordt vervolgd…

*Een coproductie van JPK™ en Wendy™

©2011 Auke VanderHoek, op dit artikel rust copyright. 

Geen opmerkingen: