donderdag 28 april 2011

Chocolate Love Fashion webshop

Amsterdam Zuidoost - persbericht - Fashionblogger Gwen-Gail lanceert zelfontworpen oorbellen collectie en webshop Chocolate Love Fashion op  maandag 9 mei 2011 in TokoMC Amsterdam. De modellen zijn aangekleed door Nomi by Naomi (winnares MAF Fashion Battle 2010 Amsterdam) die tevens ook haar sieraden tentoonsteld. Daarnaast zijn de earcuffs van blogger Anni Jurgenson te zien.

Gwen-Gail is altijd creatief geweest, zo is zij al een aantal jaar actief als fotograaf en door haar modeblog is haar passie voor mode steeds meer gaan groeien. Haar lijn is duidelijk een combinatie van fashion en going back to your roots. De keuze voor de sieraden van Anni Jurgenson is dan ook niet zo vreemd, de veren-oorhangers maken je niet alleen hip maar geven ook een inheems gevoel. Wie Nomi by Naomi kent weet dat ook zij graag culturele erfgoederen mixed in haar ontwerpen.  Een avond vol exotische fashion. 

De catwalk begint om 20.00u en de entree is gratis. De oorbellen zijn gemiddeld 20 euro. Meer informatie is te vinden op www.chocolatelovefashion.com.


Geen opmerkingen: