donderdag 28 april 2011

Broodroof in Zuidoost door pannenkoeken!

Amsterdam Zuidoost - Edumbe - Het Citymarketingbureau Zuidoost wilt graag Zuidoost positief in beeld brengen. Hiervoor vragen ze beeldmateriaal van bewoners en fotografen. Maar dat moet natuurlijk wel gratis…

Het bureau zelf wordt betaald met belastinggeld en sponsor geld en neemt de sier met een ‘mooie’ beeldbank. Ondertussen stoten ze het droge brood uit de mond van professionele fotografen in Zuidoost. En houdt de initiatiefnemer geen rekening met de tijd, kennis en geld die amateurs en professionals in hun vak stoppen. Immers een knopje indrukken kan iedereen en kost toch niks? En waarom zou je iemand betalen voor zijn werk?  

Ja, leuk die beeldbank. Wat is het toch heerlijk om verneukt te worden. En ondertussen of je wel de gemeentebelasting en andere verplichtingen wilt dokken. Mag dan ook even gevraagd worden dat men mede met belastinggeld geen ondernemers verneukt? Leuker en beter in Zuidoost?

We moeten mensen ondersteunen met het opbouwen van werk en stimuleren van de ondernemersschap. Waarom zou je niet op het idee komen om te zien of het bestaande werk kan verkopen en daarover een bescheiden commissie te vragen? Waarom niet bestaande initiatieven meehelpen naar een hoger niveau te tillen waardoor meer mensen profijt hebben van ieders arbeid?

Amateurs en professionals eis geld voor je werk. Je bent geen slaaf. Waarom wordt jou wel gevraagd om gratis te leveren maar moet je betalen o.a. om dit soort initiatieven te kunnen financieren? Mijn kind, net zo als die van jouw, moet eten. Flikker op met die beeldbank. Als men komt halen moet men ook brengen.

En wat ik eigenlijk wil zeggen laat zich het beste verwoorden als *&%^^*%#@&^(&  *&^@()) vliegles &^&^$#$ gratis (*^$$=84 Bijlmer Hoogbouw  *&^^#$@#&( traditie. Ondanks dat het pasen is geweest ben ik mijn eieren nog niet kwijt. &^%##*.


Auke

Materiaal gevraagd voor beeldbank Zuidoost


ZUIDOOST - ZuidoostPartners, het citymarketing bureau van Amsterdam Zuidoost, heeft een nieuwe beeldbank op haar website www.zuidoost.nl. Het bureau doet een oproep aan bewoners en fotografen in Zuidoost om deze te vullen met mooi beeldmateriaal op het gebied van sporten, wonen, mensen, groen, winkelen, en zo meer.


De beeldbank onder de titel ZO! Zien zal de komende tijd verder wordt aangevuld en is gratis toegankelijk voor promotioneel gebruik.


ZuidoostPartners wil het nieuwe Amsterdam Zuidoost tonen aan een groot publiek. Amsterdam Zuidoost is de laatste jaren in rap tempo getransformeerd op het gebied van wonen, werken en entertainment. Niet alleen is het woningaanbod sterk vernieuwd, maar ook zijn er de laatste jaren tal van nieuwe voorzieningen gerealiseerd en hebben zich nieuwe winkels en grote bedrijven in het gebied gevestigd. 


Het is vooral beter, mooier en leuker geworden in Amsterdam Zuidoost.


ZuidoostPartners roept bewoners, fotografen en organisaties op om mooi en rechtenvrij beeldmateriaal in hoge resolutie (min.1mb) beschikbaar te stellen voor haar beeldbank. Het beeldmateriaal kan gestuurd naar info@zuidoostpartners.nl


Zuidoost komt in beeld via ZO! Zien.”©2011 Auke VanderHoek, op dit artikel rust copyright. 

Geen opmerkingen: