donderdag 28 april 2011

Beter lach je, want we grappen niet!

Amsterdam Zuidoost - persbericht - Zware tijden en ernstige zaken, dus beter lach je want ze grappen niet! In een tijd van crisis, waarin slechte berichtgevingen en een neerwaartse economie de boventoon voeren stellen de Streetcomedians hedendaagse situaties binnen de urbancultuur aan de orde met standup comedy en improvisatie. Stand up comedy is niet alleen lachen het is hard werken. In deze komische drieluik nemen de Streetcomedians je mee in de ups en downs van hun carrière.

Streetcomedians Clarence Creebsburg (Collab), Edson da Graca (Big Ed) en Marcel Sporkslede (Aries) werken samen sinds de zomer van 2007. Voordat deze samenwerking tot stand kwam deden de heren al veel ervaring op in de entertainmentbranche.

Aries Sporkslede is bekend als de comedyhost en medeoprichter van de ‘Comedy Lounge’. Hij richtte met onder andere Clarence Collab en de GGD de Safe Sex comedy-show op, waarbij zij jongeren op humoristische wijze het belang van veilige sex toonden. Aries was ook te gast bij ‘Comedy at work’, de TV-show van Jandino Asporaat. Clarence Collab heeft op podia gestaan als: Get Known Comedy, SAIL en Bijlmerparktheater. Big Ed was te zien in het TV-programma ‘Zo:Raymann’ (NTR) en heeft voor zowel het Comedytheater en het Comedycafé meerdere tours gedaan.


©2011 Auke VanderHoek, op dit artikel rust copyright. 

Geen opmerkingen: