donderdag 3 maart 2011

Redman voor 1 show naar Nederland

Amsterdam Zuidoost - perbericht - Rapper Redman komt op vrijdag 6 mei voor 1 show naar Nederland. In het kader van de “Solo Reggie Tour” zal de rapper samen met zijn protégé Ready Roc en DJ Dice optreden in de Hedon in Zwolle.

Redman is momenteel op tournee om zijn zevende solo album te promoten dat op 10 december 2010 is uitgekomen. Het album draagt Redman’s voornaam Reggie en de persoonlijkere kant, die live altijd goed uit de verf komt, is nu dus ook gevangen op plaat.

Redman heeft in zijn carrière diverse classics afgeleverd. Van ‘Whut? Thee Album’ tot ‘Muddy Waters’ en van ‘Malpractice’ tot ‘Blackout’, het samenwerkingsproject met Wu-Tang rapper Method Man; Redman heeft een belangrijke steen bijgedragen aan de hedendaagse (underground) Hip-Hop cultuur. Tegelijkertijd is Redman ook bekend bij het grotere publiek door zijn film How High en een gastbijdrage op Dirrty, de hit van Christina Aguilera.

Onlangs richtte Redman zijn eigen platenlabel op; Gillahouse Records. Een van de artiesten die hij daarop getekend heeft, is Ready Roc. Deze getalenteerde mc heeft onlangs een mixtape uitgebracht met de titel Da Bomb. Gillahouse Records zal binnenkort nog meer van Ready Roc gaan uitbrengen alsmede een Gillahouse groepsalbum waarop ook Redman op te horen zal zijn.

Verwacht tijdens het optreden bloed, zweet en tranen van de MC uit New Jersey. Redman geeft 100% en daarom zijn Redman optredens altijd een beleving. Het optreden wordt gepresenteerd door House of Hip Hop, het platform dat door een radioshow op 538Juize, een website en diverse TV items midden in de scene staat om shows als deze te supporten.

Kijk voor meer informatie dan ook op www.houseofhiphop.nl en www.hedon-zwolle.nl


Geen opmerkingen: