donderdag 3 maart 2011

Opzoek naar de Koelfactor - deel 1

Amsterdam Zuidoost - Edumbe - Of het handig gaat? Nee, niet echt. Op donderdag, vandaag, een deadline voor een stuk voor de krant. Op dinsdag, twee dagen daarvoor, pas slagen om de interviews te doen en de bijhorende foto’s te maken. Dan had ik opzich 1 dag, woensdag, gisteren, om te schrijven.

Maar ik wist natuurlijk wel dat mijn zoontje op die woensdag, gisteren dus, 2 maart, jarig was. Maar in mijn geniale planning, het verjaardagsfeestje met tien rond rennende en schreeuwende kinderen in huis vergeten mee te rekenen.

Berustend in het moe zijn, hoofdpijn hebben en weten dat het schrijven dan maar nachtwerk wordt, mijn koelkast opendoen voor een zo welverdiend koud biertje. En dan ontdekken dat de koelkast kapot is. Biertje is lauw.

En waar moet ik nu een koelkast vandaan toveren? Ach, het leven zit vol met uitdagingen… Deel 1 van ‘Koel factor’. Niet Cool maar koel dus. Opzoek naar de koele deal. Wordt vervolgd.


©2011 Auke VanderHoek, op dit artikel rust copyright. 

Geen opmerkingen: