zaterdag 26 februari 2011

Tofik Dibi luistert en spreekt in Zuidoost

Tweede Kamer lid voor GroenLinks
Tofuk Dibi
Amsterdam Zuidoost - persbericht - Dinsdagmiddag 1 maart tussen 17.00 en 19.00 uur is GroenLinks Tweede Kamerlid Tofuk Dibi in Amsterdam Zuidoost. Hij geeft antwoord op alle vragen over de Provinciale Statenverkiezingen, de Eerste Kamer en de landelijke politiek.

Woensdag 2 maart zijn er verkiezingen voor de Provinciale Staten en indirect voor de Eerste Kamer. De komende dagen wordt er daarom ook in Amsterdam Zuidoost op veel punten geflyerd, speciaal voor de mensen die nog twijfelen over of ze gaan stemmen of nog niet weten op welke partij. Tweede Kamerleden houden spreekuur voor iedereen die hen wil spreken.

Groene en sociale oplossingen
Deze verkiezingen gaan over de toekomst van Nederland. We stemmen op 2 maart voor de Provinciale Staten en, indirect, voor een nieuwe Eerste Kamer. GroenLinks laat zien dat er groene en sociale alternatieven zijn voor de oplossingen van het rechtse kabinet. Of zoals GroenLinks ze noemt: schijnoplossingen.

GroenLinks kiezen
Volgens GroenLinks moet u op GroenLinks stemmen als u kiest voor dier- en milieuvriendelijke landbouw, voor goed openbaar vervoer en een groen landelijk gebied. “Kies voor een nieuwe toekomst, ga stemmen op 2 maart en zorg mee voor meer GroenLinks in de provincies en in de Eerste Kamer,” aldus Jesse de Wit van GroenLinks

Wie wat waar
Dinsdag 1 maart, 17.00 - 19.00 uur, Station Amsterdam Bijlmer ArenA.
Meer informatie over de standpunten van GroenLinks, kijk dan op http://verkiezingen.groenlinks.nl/3 opmerkingen:

radboud zei

Tofik van groeb links luisterd? Ik wist dat ie geen autochtoon is, maar zo slecht Nederlands? :)

Anoniem zei

Ik denk dat zowel Tofik als Auke in staat zijn tot prima Nederlands...;)

Jesse

AQ zei

Izz gecorrigeerd. Excuus. Slip-of-the-keyboard.
Auke