dinsdag 4 januari 2011

Even zakelijk


Amsterdam Zuidoost - Persbericht - Op maandagavond 24 januari 2011 vindt een werkconferentie plaats in het Bijlmer Parktheater. Deelname is geheel gratis, maar er is plek voor maximaal 30 creatieven, dus meld je snel aan! Plaatsing op volgorde van aanmelding.

Even Zakelijk is een project ter ondersteuning van de zakelijke ontwikkeling van creatieve ondernemers in Amsterdam Zuidoost. Van dansers, muzikanten en MC's tot fotografen, beeldend kunstenaars, ontwerpers en programmeurs, vers van de academie of autodidact, starter of professional, iedereen die onafhankelijk aan de slag wil of is en gaat verdienen, krijgt te maken met de zakelijke kant van ondernemerschap.

Ben je creatief ondernemer - of sta je op het punt om die stap verder te zetten - en zit je met vragen over belastingen, administratie, fiscale en/of juridische zaken, commercialiteit of ondernemerschap in het algemeen, meld je dan aan voor de werkbijeenkomst op maandag 24 januari 2011 van 18:30 tot 23:00 in het Bijlmer Parktheater.

Verschillende partijen als de Belastingdienst, de Kamer van Koophandel, Cultuur-Ondernemen, de Rabobank en een aantal onafhankelijke adviseurs doen mee en staan tot je beschikking. Hun experts staan klaar voor individueel advies, maar er is ook ruimte onderlinge uitwisseling met andere creatief ondernemers uit Zuidoost en inspirerende voorbeelden. Bovendien sluiten we af met een netwerkborrel en kun je allerlei informatie en voorbeeld documenten mee naar huis nemen.

Het doel van Even Zakelijk is niet enkel een productieve werkconferentie te houden op 24 januari a.s., het gaat ook om het aanleggen van een creatief-zakelijk netwerk! Investeer dus ook in contacten met personen van instanties en experts met veel know-how, waar je later ook nog eens terecht kunt als een volgend zakelijk vraagstuk zich aandient. Een duurzame zakelijke zet voor kunstenaars, artiesten en andere creatieven uit Zuidoost!

Aanmelden: j.brils@zuidoost.amsterdam.nl


Geen opmerkingen: