donderdag 16 december 2010

Recensenten in de dopIngestuurd persbericht - Haarlem, 16 december 2010 - De snelstgroeiende Nederlandse community over boeken, BoekLezers.nl, biedt recensie-exemplaren aan voor haar eigen leden. De boeken worden weggegeven in samenwerking met auteurs en uitgevers. Er kan online een panel aangemaakt worden door auteurs en uitgevers, waar zij een eigen boekbespreking-en discussieplatform mee creëren. 

Geïnteresseerde leden kunnen zich inschrijven op dit panel voor het boek en plaatsen in ruil hiervoor binnen een maand een recensie. Uit de inschrijvingen worden winnaars geloot, die het boek thuisgestuurd krijgen.

Aandacht
Veel beginnende auteurs ontbreekt het aan middelen om hun boeken aan het publiek te laten zien. Door leden van Boeklezers.nl de boeken te laten lezen en zelf te laten recenseren, krijgen zowel het boek als de auteur veel bekendheid. Dit is voor veel auteurs een ideale manier om zichzelf onder de aandacht te brengen. Daarbij biedt het platform hen een kijkje in het gedachtegoed van hun lezers, een waardevolle bijkomstigheid.

Boeklezers.nl
BoekLezers bestaat sinds 19 april 2010. Het ledenbestand groeit snel en heeft al meer dan 500.000 pageviews gegenereerd. Er zijn al meer dan vijftig recensie-exemplaren verloot.


Geen opmerkingen: