woensdag 6 oktober 2010

Opa is ziek…

Jan Wolter VanderHoek, geboren in Friesland, is onze (schoon)vader die bij vrienden van ons bekend stond als  'Ha die Pa'. Sinds de geboorte van Jelle, ons zoontje geboren in Kameroen, is hij beter bekend in de Bijlmer als Jelle’s Opa. Een opa waar vele kinderen uit de buurt leuk mee speelden. Nu kan dat niet meer omdat hij erg ziek is.

Buurtbewoners, familieleden en vrienden vragen regelmatig hoe het gaat met hem. En uitten hun zorg. Daarvoor zijn we zeer dankbaar en dat geeft mijn vrouw Quinta en mij steun. Bij deze wil ik daarvoor mijn dank zeggen.

Quinta Lema Dobgima & Auke VanderHoek


Meer foto's: 
Opa Jan en Jelle

1 opmerking:

Hillie zei

Lieve familie daar in de Bijlmer, ik wens jullie heel veel sterkte toe! Lieve groet van Hillie de Leeuw.