dinsdag 31 augustus 2010

PERSBERICHT: Horizonline Award 2010

De Horizonline Award is een onafhankelijke ondernemersprijs ter waarde van 15.000 euro voor de jonge ondernemer die zijn of haar concept/bedrijf online nog beter wil profileren. Deze jaarlijk uit te reiken award is een initiatief van Creationline. Creationline is een online‐bureau dat zich bezighoudt met Concept, Creatie en Techniek van Digitale Media.

“Digitale Media is onderhevig aan vele trends, maar welke werken nu echt en welke juist niet. Ik heb zelf kunnen ervaren dat er veel passie en talent in de Nederlandse Muziekscene zit. Bij een juiste online‐aanpak kan dit veel beter uit de verf komen. Met deze prijs ter waarde van 15.000 euro willen we deze ondernemers graag een ‘digitale’ steun in de rug geven.” Eddy de Heij, voorzitter en initiatiefnemer van de Horizonline Award

Thema van dit Jaar: Muziek
De Horizonline Award heeft dit jaar Muziek als thema.
Een nieuw jazzlabel die de (sales‐) mogelijkheden verder uitbouwen? Een sociaal collectief idee dat geschikt is voor alle muzikanten van Nederland? Het briljante idee om een muzieksample bank te beginnen? Ben je zelf een getalenteerd muzikant/artiest en wil je je nieuwe album met dat ene unieke concept goed uit de verf laten komen? Een fantastisch Muziekfestival dat meer ticketverkoop nodig heeft? Juist voor dergelijke initiatieven is deze prijs in het leven geroepen.

Heb je dus een uniek muzikaal idee en heb je op dit moment behoefte aan online kennis, creatie en media (‐budget) dan kan je het concept op de website www.horizonline‐award.nl opgeven door middel van het aanmeldingsformulier. Kortom, als er muziek in je unieke project zit, dan kan je deelnemen!

EInde persbericht

Geen opmerkingen: