maandag 9 augustus 2010

Monster Of Loch Ness vastgelegd op foto


Amsterdam Zuidoost - Na kinderbedtijd ergens in augustus - Het bewijs is geleverd. Het monster van Loch Ness bestaat! Het is vastgelegd op foto door de fotograaf die jaar in jaar uit de donkere ruimtes doorkroop van de betonnen jungle in Amsterdam.

Op een avond in augustus bleef hij voor de zoveelste keer roerloos staan. Blik gericht op wat omhoog zou komen uit de diepte. Camera ingesteld, vinger op de knop en ja daar kwam het naar boven. Prachtig hoe het monster zijn snuit de lucht in stak en weer neerviel in de diepte. De motordrive stond aan, de kalmte werd bewaard, de plaat werd geschoten. Een mysterie is opgelost en een legende geboren.

We vroegen de fotograaf naar een reactie: “Iedereen verklaarde me altijd voor gek. Ze zeiden dat ik ze zie vliegen. Nooit begreep men dat het monster zwemt. Aha! Dat maakt het verschil. Daarom is het me gelukt.”

Wat is zijn volgende doel? “Na een periode rust en hard werken een school € 500,- biljetten in de dieptes van mijn zakken fotograferen.” Beste lezers, zo ziet u maar weer, een echte avonturier laat zich niet uit de weg slaan voor het angst aanjagende gesuis van de zeis boven het maaiveld.

Na het interview liet de fotograaf zich voldaan in zijn bed vallen en omarmde dat wat zo lang het doel in zijn leven is: Zijn monstertje. Het bleek op het woord Jelle te reageren.


Auke

Geen opmerkingen: