woensdag 7 april 2010

voor $ 500,- een internationaal PR bericht…

Voor $ 500,- internationaal in het nieuws. Das mooi. Te stom voor woorden is dan weer de ophef die op de videoclip volgt. "Ooh, kom eens kijken!" Het idee van een plaatsje aan het raam, dus. Uit solidariteit zou ik zelf ook voor de camera uit de kleren gaan. Toch heb ik zo'n sterk vermoeden, als ik dat doe, ik de plank mis sla.

Vele malen mooier en sterker is de bij horende videoclip. Overigens is er geen tiet of kut te zien. Vanwaar de ophef?:


"They who play it safe
are quick to assinated
what they do not understand"
Window Seat


AMSTERDAM, via het Parool het volgende ANP bericht:
LOS ANGELES - De Amerikaanse R&B zangeres Eryka Badu heeft een boete gekregen van 500 dollar omdat ze tijdens het schieten van haar nieuwe videoclip op straat uit de kleren is gegaan. Dat meldden verscheidene media zondag.

De nieuwe videoclip 'Window Seat' doet heel wat stof opwaaien. Naast het feit dat Badu uit de kleren gaat, laat de zangeres zich ook nog eens neerschieten op dezelfde plek als waar president John F. Kennedy in 1963 is vermoord. De Amerikaanse autoriteiten meldden nu dat ze vanwege de striptease naar de boete uit kan zien.

Badu heeft net haar album New Amerykah Part Two: Return of the Ankh uitgebracht. In Nederland scoorde ze eerder al hits als Tyrone, You got me en Sweet baby. (ANP)


En natuurlijk is er veel ophef in het nieuws:

Auke

PS: hoe staat het met de ophef over de videobeelden waarin te zien is dat het Amerikaanse leger ongewapende burgers, inclusief kinderen, en twee Reuters journalisten vermoorden?

Geen opmerkingen: