vrijdag 19 maart 2010

Urban Café deel II

Vrijdag 26 Maart 2010
Urban Cafe presents:

Zaal 1 CD Release "Jozeph Black" , Improv Theater
Zaal 2 Knowledge
Zaal 3 De film: Good Hair

Lounge Uw foto, mijn muur.
Cafe Mix cd by DJ Ai-1

Entree: GRATIS
Tijd: 19:00 - 23:00 uur

Joseph Black: STREETVOICES brengt in de persoon van Jozeph Black, 26 maart aanstaande haar eerste ‘minitape’ uit. Deze (Engelstalige) minitape is de eerste in de reeks van een traject waarin verschillende jonge talenten bij elkaar gebracht zijn en de kans hebben gekregen om een ‘muzikaal visitekaartje’ voor zichzelf te creëren.

De deelnemende artiesten hebben hiervoor vijf beats mogen uitkiezen van producers als Carterbwoy, CStation en Big-Z. Hierna kregen ze de mogelijkheid om er tracks van te maken en deze op te nemen in de STREETVOICES studio. Deze opnames zijn begeleid door Rilles Fraay (Lip Productions) en Romano Kluivert (Carterbwoy). De tracks zijn afgemixt door Lip Productions.

De release zal plaatsvinden op 26 maart 2010 in het NoLIMIT gebouw in Amsterdam Zuidoost (Ganzenhoef) en zal om 19:00 beginnen. Tevens is er een Urban Cafe met diverse andere activiteiten. Na de releaseparty zal de tape gratis te downloaden zijn op www.streetvoices.nl


Improv Theater:
Houd u van een theater stuk waar u zelf het onderwerp van mag bedenken? Dan is improv theater iets voor u. Op 26 maart zal deze multiculturele theater groep optreden bij Urban Cafe.

De groep bestaat uit 12 jongeren tussen de 15 en 22 jaar met allemaal verschillende achtergronden. Tijdens het optreden zal de groep in 2 teams worden gesplitst en tegen elkaar strijden, welke groep improviseert het beste.

In het tweede stuk zal er nog een wedstrijd zijn maar dan is het ieder voor zich, wie kan zich aan het einde van de avond de improv King of Queen noemen. Het belooft een verassende en leuke avond te worden. Be there!!


Knowledge
Hoe modebewust ben jij? Debatsessie met Knowledge Fashion Experience

Wie bepaald wat er in de mode is, wat is mode eigenlijk en waar kan je tegenwoordig echt niet meer mee over straat lopen?. Weet jij wat mode is, heb je een eigen stijl en een sterke mening daarover ? Dan moet jij er zeker bij deze debatsessie zijn. De debatsessie zal door Knowledge geleid worden en gehost door Asjaakie. Het beloofd een spannende sessie te zijn met aan het einde een verrassende conclusie.

Good Hair: The secret is out
In 2009 bracht acteur Chris Rock een documentaire uit die de ‘geheimen van het haar ’ van de Afro Amerikaanse vrouw onthulde. Chris Rock stelde een vraag aan een dame die haar haren aan het relaxen was: `wat is goed haar`. Als antwoord daarop gaf zij dat ’goed’ haar mooi glad en gerelaxt haar is. Als je kroeshaar hebt word je niet snel geaccepteerd door de witte samenleving, word er verteld.

In de zwarte gemeenschap is het zo dat als je ’goed’ haar hebt, mooier en beter bent dan een ander die nog haar eigen kroeshaar heeft. Is het dat men niet tevreden is met het eigen kroeshaar, waar komt dat vandaan. De film Good Hair heeft veel commotie veroorzaakt bij vrouwen van verschillende etnische groepen.

Wat versta jij onder “Good Hair”?
Kom kijken en praat mee!

Uw foto, Mijn muur: Jongemakers
Uw foto, mijn muur is een expositie platform die jonge fotograven de kans geeft om hun foto’s aan u te tonen. Dit keer zijn de foto’s gemaakt door Jaleesa Isselt en Gwyneth de Keizer. Hun expo heeft als thema “accessoires” en “people with there own style”.

------------------------------------------
Urban Cafe: Urban Café Is een nieuw initiatief van het Productie Bureau van NoLIMIT. Urban Cafe is er voor iedereen die van een leuke programmering willen genieten.

Het doel:
Urban Cafe is er om mensen te vermaken maar vooral ook om kleine, conceptueel goede, initiatieven te bundelen en de kans te geven een grotere doelgroep te bereiken. Tijdens Urban Cafe is het ons streven om in iedere zaal een productie te laten draaien die voor de bezoekers vrij toegankelijk zijn of tegen een zeer gereduceerde vergoeding.

Jij?:
Mocht je een leuke concept hebben en lijkt het je leuk om dit samen met ons vorm te geven?
Neem dan contact op met Angelo Bromet en misschien staat jouw productie (theater, film, podiumkunst, art) wel tijdens een van de Urban Cafe dagen.

Geen opmerkingen: