dinsdag 9 maart 2010

Timberland - Perry Sport, update

Update: Mijn Timberlands. De eerste reactie van het hoofdkantoor, afdeling e-commerce, van Perry Sport is binnen. De organisatie raadt mij aan om met het artikel terug te gaan naar het filiaal Amsterdam ArenA omdat zij zelf van afstand niet de klacht te kunnen beoordelen.

De collega’s zullen mijn klacht beoordelen en een passende oplossing bieden. De brief naar Timberland Benelux BV is vanochtend op de post gedaan, dus op z’n vroegst zal daar morgenochtend op gereageerd worden.

Niet geheel een antwoord van Perry Sport waarop ik gehoopt had. Wel één die je aan kan zien komen en een redelijke. Maar dezelfde collega’s hebben niet een indruk gemaakt die volle vertrouwen schept. Maar donderdag zal ik het proberen. Hopelijk hebben ze dan wel de juiste maat op voorraad. Of geven ze het aankoopbedrag terug zodat ik ergens anders wel de juiste schoenen kan halen. Mijn vertrouwen in de merknaam Perry Sport hangt nu af van hoe mijn klacht wordt opgelost. Ik hou u op de hoogte.

De inhoud van de e-mail reactie van Perry Sport’s wordt hier niet gepubliceerd om de voorwaarden onderaan de e-mail van Perry Sport te respecteren: “…Gebruik van de inhoud ervan door anderen zonder toestemming van de afzender of geadresseerde is onrechtmatig.…”

Auke

Geen opmerkingen: