zaterdag 13 maart 2010

Nieuwe, ander model, Timberlands!

Mijn Timberlands terug gebracht naar Perry Sport. Daar deed Perry zijn best om de juiste maat, alsnog, voor me te vinden. Maar helaas. Echt niet meer in huis en ook niet meer te bestellen. Een uitlopend model.

De optie of andere schoenen uitzoeken of geld terug. Dat werd me aangeboden. Ik heb goede schoenen hard nodig voor mijn werk. Ik loop veel, al zou je dat nou niet zeggen bij het aanzicht van mijn gezellige rondingen.

Met mijn geld terug in mijn zak keek ik in de Poort rond opzoek naar andere Timbs. Alleen het klassieke model. Of bling bling: wit gelakte of geruite Timbs met shiney goudkleurige veterringen. Modellen om indruk te maken op dellen. Dat werd het dus niet.

Mijn boots moeten gemaakt zijn om me door te kunnen laten lopen. Op naar de Timberland store in de Kalvertoren. Mooie winkel. Mooie spullen. En mijn model. Niet in mijn maat. Maar wel het iets duurdere broertje. Met op het oog veel betere veterringen!

Zo blij als een konijn in mijn nieuwe Timbs. Ook maar besloten om eens een stuk rijker te worden dat ik standaard er kan winkelen. Toch veel gedonder gehad met Timbs die niet zo snel stuk mochten gaan. Wel nog steeds verliefd op het merk.

Zal ik het merk gaan toevoegen aan mijn rijtje van twee, Apple en Pelican Cases, favoriete merken waarbij ik zweer? Perry bedankt voor de goede service. En even afwachten of ik nog iets te horen krijg van Timberland Benelux. En natuurlijk, boven alles: afwachten hoe het gaat aflopen met deze Timberlands.

Auke

Geen opmerkingen: