woensdag 24 maart 2010

'Intelligent Gangster’ videoclip

Jerry King Luther Afriyie, beter bekend als Kno’Ledge Cesare en medeoprichter van underground platenlabel Apo-clipZ Records, heeft zijn nieuwste EP ‘The Surge’ gelanceerd. ‘The Surge’ wordt op iTunes en andere bekende online music stores aangeboden.

Ter promotie van deze EP, dat tevens het eerste soloproject van Kno’Ledge is, wordt de tweede videoclip uitgebracht. ‘Intelligent Gangster’ is de officiële opvolger van de eerste en zeer gerespecteerde videoclip van het nummer ‘The Assassination of Mugabe’ van de EP ‘The Surge’.

Met de nieuwe videoclip toont Kno’Ledge zijn liefde voor de straat en zijn kijk op het straatleven; Als je een gangster wilt zijn, wees dan ook een intelligente gangster, black on black crime is played out. De doordachte teksten en pakkende punchlines komen geheel tot leven door het creatieve montagewerk van Syndrum Productions. Syndrum Productions heeft onder andere gewerkt met Gerard Joling, Kaliber4life, Da Squad Boys & Charles Kwasi. De beat is afkomstig van de door Kno’Ledge ontdekte producer Young Gee en is afgemixt door Apo-clipZ eigen producer Nemesis en DJ Skilla.

The Street Politician

Het produceren van een nieuwe EP is niet het enige dat Kno’Ledge de laatste tijd bezighield. Hij heeft ook deelgenomen aan de stadsdeelverkiezingen in Amsterdam Zuidoost op 3 maart 2010 als nummer 5 op de lijst van de Politieke Partij Bijlmer Style, welke is opgericht door Robert Coblijn en Gideon ‘Gikkels’ Everduim. Tijdens de vele debatavonden, bijeenkomsten en interviews kwamen zijn tekstuele en verbale kwaliteiten tot zijn recht. De vele activiteiten die door de Politieke Partij Bijlmer Style georganiseerd werden vormden een stevig platform voor Kno’Ledge om de gezamenlijke visie van de partij over te brengen op een breed publiek.

Check nu de nieuwste videoclip ‘Intelligent Gangster’ via deze link:

Meer te weten komen over Kno’Ledge en zijn projecten?

De Officiele website van Apo-clipZ Records:
www.apo-clipz.com, bevat alle achtergrondinformatie over het recordlabel en wordt momenteel vernieuwd en aangevuld.

Download de EP ‘The Surge’ nu via:

1 opmerking:

top resume writing services canada zei

i have been assigned with a topic similar to this to write a paper on. i like the way you write it is easy for me to understand and relate to in writing. hels me a great deal. thank you for updating