zondag 8 november 2009

Definitie Van Dopeheid 16

DVD 16, 2009, in Tilburg’s 013. Een Hip Hop festival waar men u tegen zegt; georganiseerd door de crew van Mike de Wit. Als iemand vraagt om het te omschrijven volstaat een kort antwoord: het is de definitie van dopeheid, dus.

Vorig jaar was ik er voor het eerst bij, zo stoned als een garnaal. Ik blow niet maar zat achterin een negen personenbusje dat gevuld was met negen vrienden die wel blowen. (Ryan was nummer tien, hij zat in de achterbak. Indien we aangereden werden, zouden we hem vooraf waarschuwen). Met andere woorden: ik stond stomverbaasd om me heen te kijken en was steeds de weg kwijt. Het was dope. Zie de foto reportage op

Dit jaar stond het busje wederom blauw van de rook. Maar had ik me opgegeven als de Bob. Kon ik het raampje open doen. Op de terug weg kreeg Gikkels een praatkick. Nederland wees gewaarschuwd, zodra die man in de 2de Kamer zit is het gedaan met het spreekwoord: ‘praten als Brugman’. Er komt een overtreffende trap aan.

Het is mij niet helemaal duidelijk wie wie is op sommige foto’s. Dus laat een opmerking achter, dan kan ik de juiste naam in de foto gegevens toevoegen. De foto's waar deze knapperd, c'est moi, opstaat; zijn gemaakt door Gikkels.

Auke VanderHoek


Geen opmerkingen: