zondag 21 juni 2009

Statestafette: Deams en Farida Sedoc


'State presenteert de Statestafette, een eeuwig doorlopende serie interviews waarbij de geïnterviewde aan het eind van zijn/haar interview het stokje doorgeeft. Iedereen uit de industrie kan aan het woord komen. Van rappers tot managers tot dj's tot clipmakers tot promoters tot vormgevers tot whatever. Vandaag:…' Statestafette

En meteen een leuk overzicht van de scene in Nederland. Zou mij niks verbazen als het allemaal gebundeld wordt tot een boek, er is vast wel ergens een subsidie-voor-boeken-potje. Beetje slim strijken, en er blijft meteen wat hangen aan de stok. Het is makkelijke content in barre tijden, het kost geen drol om het te maken. Iedereen werkt er graag aan mee, het is namelijk een goede ego streler.

De ene keer is het niks, de andere keer interessant, zoals bijvoorbeeld bij Deams. Vooral met die mooie foto, ook zeer goed voor de ego. De ene keer werkt het op de lach spieren, onbedoeld niet zo goed voor de ego. En de andere keer is het inspirerend. Helpt het weer om de eigen gedachten te ordenen.


Nu hangt de talentvolle Farida Sedoc al de hele week in mijn hoofd met haar uitspraak over de wackste personen op aarde: "Mensen met dubbele agenda's." Hoe simpel, hoe to the point, helemaal mee eens. Dat vind ik inspirerend. Ben ik helemaal blij mee. Farida: dank je wel.

Auke

Info:
State
Deams
Farida Sedoc

Geen opmerkingen: