donderdag 11 juni 2009

Persbericht: TLM presents…


TLM presents… DJ/producer TLM is terug op de radio. Elke Vrijdag kan je op Royal Radio van 20:00 tot 21:00 luisteren naar TLM presents. Zoals gewoonlijk heeft TLM gekozen voor een mix show.Bij TLM presents draait het om drie verschillende mix concepten.

TLM: “Het eerste concept (Hypnotize) bestaat uit Hip Hop en R&B en dan voornamelijk de lekkere tracks voor in de clubs. Dit concept zal bij TLM presents de meeste aandacht krijgen. Het tweede concept (Represent) is toegewijd aan Hip Hop uit de periode die bekend staat als de ‘Golden Age of Hip Hop’ (eind jaren 80 tot mid jaren 90). Dit is ook mijn favoriete periode. Bij het derde concept (Remember The Time) ga ik helemaal los met New Jack Swing. Dat blijft gewoon echt heerlijke muziek!”


Elke week kan je de show gelijk na de uitzending downloaden op DJTLM.COM. Zo hoef je dus geen enkele uitzending te missen en heb je elke week een nieuwe mix van TLM. Op de site kan je ook een video bekijken waarin TLM laat zien hoe hij zijn shows opneemt.

TLM gebruikt de drie mix concepten ook voor zijn mixtapes. Hypnotize Volume 1 en Represent Volume 1 zijn al enige tijd te downloaden op DJTLM.COM en Remember The Time Volume 1 staat vanaf volgende week online. In de afgelopen dagen heeft TLM ook een heleboel oudere mixtapes aan de download sectie van zijn website toegevoegd. Je kan nu o.a. alle Major League mixtapes (die hij met DJ MAN!E maakte) en bijna de gehele Bass-Ment mixtape reeks downloaden.

Als je altijd op de hoogte wil blijven van de muzikale activiteiten van TLM kan je hem volgen op Twitter. Heb je geen Twitter account? Dan kan je op de nieuws pagina van DJTLM.COM alle Twitter updates van TLM volgen.

EINDE PERSBERICHT

Meer info:
DJ TLM http://www.djtlm.com
Twitter http://www.twitter.com/djtlm
Royal Radio http://www.royal-radio.com

Geen opmerkingen: