zaterdag 27 juni 2009

PERSBERICHT: 1st Priority 5 jaar

1st Priority bestaat 5 jaar en viert dit met een exclusief optreden van Flo Rida! Na 5 jaren van organiseren, grote en kleine producties, in Nederland en in de rest van Europa vinden de organisatoren van 1stPriority Entertainment het tijd om dit op een feestelijke manier te vieren met Dj’s en HipHop acts van Nederlandse bodem en een “special guest” uit the USA. Op vrijdag 10 juli zal 1stPriority hun 5-jarig bestaan vieren in ‘The Sand’ in Amsterdam, met als special guest niemand minder dan “ Flo Rida”.

Om dit 5-jarig bestaan te vieren zullen de eerste 1000 kaarten alleén online te verkrijgen zijn voor maar € 5,-. Via de website van Ticketservice kan je als eén van de eerste 1000 bezoekers een kaartje bemachtigen. Alsof deze prijs nog niet gek genoeg voor woorden is, zal op deze avond, de man die alle vrouwen de heupen kan laten schudden op zijn hits Low, Right Round en zijn laatste hit Sugar, Flo Rida, een show geven met al zijn Top-40 hits ter ere van het 5-jarig bestaan van 1stPrtiority.

Flo Rida is dan wel de special guest op deze avond maar hij zal ondersteund worden door onze eigen talenten. We hebben het hier over: Gio, Phatt, Zwart licht,QF, hosted by Ambush & O-Dogg, Dj’s Real El Canario, Styles, Master Lee, Cosmic, Dash, Mba, Funkstarr, Gilton Franklin, Dyna en more.

Reden genoeg dus voor een feestje!

Meld je aan op www.1stPriority.nl om kans te maken op vrijkaarten voor eén van onze aankomende evenementen en ga voor eén van de eerste 1000 tickets van €5 voor het 5-jarig bestaan van 1stPriority naar de website van ticketservice. www.ticketmaster.nl

1stPriority presents 5-jarig bestaan met special guest Flo Rida
10 juli 2009 The Sand, Amsterdam
Vvk: € 15,-
Viptickets: € 50,-
Viptafels via info@thevipagency.nl of vip@1stpriority.nl
Tijd: 22.00 – 05.00 uur


De reguliere kaartverkoop is reeds begonnen bij de bekende vvk adressen en Amsterdam Pico store.
www.1stpriority.nl
www.thesand.nl
www.ticketmaster.nl

EINDE PERSBERICHT

Geen opmerkingen: