donderdag 11 juni 2009

Het woord: Rotjoch in het Parool


Rotjoch in je krant! Althans, in je krant op je beeldscherm. Op de site van Het Parool staat een interview, geschreven door Liedewij Loorbach, met onze eigen Rotjoch. Rotjoch legt even de vinger op een zere plek. Het grote verschil tussen de belevenis wereld van het ‘witte’media bolwerk ‘Hilversum’ en de multiculturele doelgroep. Een strijd die al decennia gevoerd wordt. Ondertussen is Rotjochs show 101Barz wel de best gewaardeerde site van een publieke omroep. Met nadruk op ‘publieke’.

Rotjoch vindt dat het succes van 101Barz aantoont dat er wat mis is in het medialandschap. ''Laat mij met die Beau van Erven Dorens door de Kalverstraat lopen, dan word ík belaagd door kids, niet hij. '' Hilversum laat een heel stuk jongerencultuur liggen, vindt Rotjoch. ''Alle jongeren kennen me, maar ik kom pas in Shownieuws als ik een bom neerleg of zo. '' Het Parool, Liedewij Loorbach.

Lees het interview op Het Parool
Het Parool:
http://www.parool.nl/parool/nl/23/MUZIEK/article/detail/247512/2009/06/10/De-hiphopscene-herkent-zichzelf-in-101Barz.dhtml

Bekijk het grootste Nederlandse Hip Hop magazine 101Barz
http://www.101.tv/page/101barz
Volg Liedewij Loorbach op Twitter:
http://m.twitter.com/liedefix

Kleine gedachtenkronkel: het is in de krant en op het internet. Maar hoe is het nou als het in het Parool online staat?

Auke

Geen opmerkingen: