donderdag 14 mei 2009

Persbericht: Fotowedstrijd Zuidoost Nergens Anders!


Amsterdam Zuidoost is een bijzonder en uniek stadsdeel. Onder het motto ‘een foto vertelt meer dan honderd woorden’ organiseert Zuidoost Partners in samenwerking met de Echo en Imagine IC, de fotowedstrijd Zuidoost Nergens Anders.

Vindt u het leuk om te fotograferen? Doe dan mee met de fotowedstrijd Zuidoost Nergens Anders. Leg op beeld vast wat u speciaal vindt aan Amsterdam Zuidoost en wie weet wint u een prachtige camera. De fotowedstrijd start op 15 mei en duurt tot 30 juni 2009 (correctie, ipv 31 juli, Red). Inzendingen kunnen via www.zuidoostpartners.nl worden ge-upload. Iedere deelnemer (m/v) mag een serie foto’s in leveren van maximaal 5. Dus pak die kans, maak foto’s en doe mee!

De inzendingen worden, door een vakbekwame jury bestaande uit Hans Mooren, Hans Eijkelboom, Marques Malacia en Annet Zondervan, beoordeeld op originaliteit en kwaliteit. Er zijn mooie prijzen te winnen zoals een Canon 1000D spiegelreflexcamera en 5 mooie digitale pocketcamera’s! Bovendien wordt een deel van de inzendingen na afloop tentoongesteld.

De ingezonden foto’s zijn te zien op www.zuidoostpartners.nl">www.zuidoostpartners.nl, waar ook aanvullende informatie over de fotowedstrijd te vinden is.

Einde persbericht

Meer info:

www.zuidoostpartners.nl

Geen opmerkingen: