vrijdag 15 mei 2009

Persbericht: finale Sonnema Comedy Talent Tour


Lambros Fisfis wint bloedstollende finale Sonnema Comedy Talent Tour Sonnema sluit succesvolle eerste seizoen af


Donderdag 14 mei vond de finale van de Sonnema Comedy Talent Tour plaats in Amsterdam. Tijdens deze finale sleepte de Griek Lambros Fisfis (1983) de felbegeerde hoofdprijs in de wacht! In een afgeladen Panama won Lambros een jaarcontract bij Comedy Café Amsterdam.

"Lambros had een spectaculaire opening, een strakke act met perfecte timing en goede grappen. Hij was de enige finalist die tijdens zijn gehele optreden de aandacht voor de volle 100 % vast kon houden. Zijn performance was zeg maar. in balans!" aldus de vakjury bestaande uit comedian Tom Sligting, directeur van Comedy Café Amsterdam Victor Pereira en ex-Lama Arie Koomen. Ook finaliste Joke Sitsen viel in de prijzen. Zij ontving de meeste publieksstemmen en ging met de Sonnema karakterprijs naar huis!

Winnaar Lambros Fisfis is in het dagelijkse leven schrijver, improvisator en acteur. Hij heeft opgetreden in het Comedy Café, kleine kroegen en tijdens comedywedstrijden door heel Nederland. Hij was finalist in de Griffioen Cabaret Wedstrijd, The Comedy Battle en So You Think You Are Funny. Ook heeft Lambros op de bühne gestaan in Londen en Edinburgh tijdens het Fringe festival. Lambros heeft een aanstekelijk Grieks accent, bent u nieuwsgierig naar hem? Op www.sonnema.nl vindt u een biografie en filmpje van de winnaar van de Sonnema Comedy Talent Tour 2008-2009.

Einde persbericht

Meer info:
Miss Publicity
www.sonnema.nl
Fotograaf: onbekend

Geen opmerkingen: