donderdag 9 april 2009

Method Man & Redman, 4 juni, exclusieve show!


Ingezonden persbericht:

Amsterdam, 8 april 2009. Method Man & Redman in Nederland op 4 juni voor een exclusieve show! Ze staan bekend om hun energieke shows en weten het publiek overal ter wereld met zich mee te krijgen. We hebben het hier over ‘Method Man & Redman’, op donderdag 4 juni zullen deze twee legendarische Mc’s een exclusief optreden ter ere van hun nieuwe album ‘Blackout 2’.

Voorverkoop begint woensdag 15 april.

De Wu-Tang Clan en DefSquad leden zijn de afgelopen jaren in een reeks achter elkaar naar Nederland gekomen om hun fans te geven waar zij de beste in zijn: ‘Live performances geven waar zij hun fans meer dan waar voor hun geld geven’. Met een nieuw album wat gepland staat voor 19 mei en een Europese tour is 2009 eigenlijk het jaar voor een officiële ‘anniversary’ van Meth & Red als hiphop duo. Hun eerste album ‘Blackout!’ kwam uit in 1999 en tien jaar later bruisen de mannen nog steeds van de energie.Inmiddels zijn er al 2 clips opgenomen van het Blackout 2 album, nu is het wachten op de eerste officiële single.

Vorig jaar april stonden de DefJam mannen nog in een uitverkochte Melkweg in Amsterdam en vervolgens in juli was Meth weer aanwezig bij de Wu-Tang tour. Op donderdag 4 juni zullen Method Man & Redman het publiek weer laten zien ‘How High’ ze de sfeer kunnen brengen in De Melkweg. Naast een aantal van hun nieuwe tracks, zullen ze uiteraard ook al hun classics doen.

1st Priority presents Method Man & Redman.
Donderdag 4 juni, De Melkweg, Amsterdam
Kosten: € 35,-

De reguliere kaartverkoop start aanstaande woensdag 15 april bij bekende vvk adressen & pico store.
www.1stpriority.nl
www.melkweg.nl

Einde persbericht

Photo: Method Man samen met de Wu-Tang Clan in de Melkweg, Auke VanderHoek

Geen opmerkingen: