dinsdag 14 april 2009

Graffiti fotoreport


Op 2e dag na Pasen (2e Paasdag) liepen Mickey en ik ons creatieve ei kwijt te raken in de flat Egeldonk, Bijlmer. Verrast door de kwaliteit van het werk dat we aantroffen zei ik tegen Mickey: “Dat is wel iets voor HipHopInJeSmoel (HIJS), zoiets moois moeten meer mensen zien.” Vandaar dat we ook Google maps kaartje erbij doen, kan je er ook heen.

Gepubliceerd op 2e Paasdag op HIJS, de hoofdredacteur Dave Vanderheijden en ik waren snel, kreeg het o.a. de volgende reactie: “Leuk. wel jammer van al die misplaatste oldskool. Die tijd is geweest en komt niet meer terug. Ook al kunnen ze het niet accepteren. Handig ook die koekelmaps screendump. Kunnen alle toys t goed vinden.”, door de anonieme Kreffetie.

Nu heb ik het volgende met anonieme forum bezoekers: Als iemand alleen anoniem durft te posten, heeft die persoon geen recht van spreken. Dus of maak kenbaar wie er spreekt. Of houd uw mond.

Heb ik de volgende algemene vraag: Wat is er tegen de aanwezigheid van toys? Zonder toys is er namelijk ook geen aanwas. Geen aanwas, geen vernieuwing, dus geen voortzetting. Als toys m.a.w. kinderen niet kunnen spelen, niet de big boys kunnen bestuderen. Hoe moeten ze dan beter worden?

Komt het erop neer dat men een elitaire houding aanneemt en bang is voor aantasting van de zelfingenomen positie? Ik dacht dat een grote jongen zich kon onderscheiden van de toy omdat de eerste de laatste op zijn of haar plaats kan wijzen. Het zogenaamde gezag van ouderdom en meestal samengaande wijsheid.

Enfin. Om in de sfeer van Pasen te blijven: “Laat alle kinderen tot mij komen.” Wie de aanwezigheid van kinderen c.q. toys niet kan waarderen valt niet te vertrouwen.

Auke

Meer info en foto’s:
www.HipHopInJeSmoel.com
www.AukeVanderhoek.com

En speciaal voor alle toys:
www.GVB.nl

1 opmerking:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.