dinsdag 28 april 2009

Gedachte kronkel vervolg: “Eckte eckte”


Zowel DJ MP en Winne gaven mij antwoord op mijn vraag waar ‘eckte eckte’ naar verwijst als het geen slang is zoals Feis rapt. Zie het artikel: ‘Eckte eckte is geen slang’. Via de MySpace pagina’s van de mannen kreeg ik antwoord. MP schreef dat ik waarschijnlijk veel te diep aan het zoeken was, en het best kon vragen aan Winne. En die schreef:

“Hey man,

Eckte eckte heeft niets met ack ack te maken. Het is dat wat jij in de eerste instantie dacht dat het was.
Het is idd geen slang zoals Feis zegt. Het is wie wij zijn. De echtste groep oftewel couper in de muziek industrie.

1 Winne”


Dus dat gespreksonderwerp c.q. die gedachte kronkel is ook weer de wereld uit of beter, glad gestreken. Ik blijf de generaal Winne en de soldaten Feis en MP en andere troepen volgen. Waarbij het weer een aangenaam borrel onderwerp is of het een coup d'état is, of een logische democratische ontwikkeling? En zing ik mee: “Rotterdams lef…hij is daar en ik zeg het voort”

Auke

Meer info:
Gedachtenkronkel: “Eckte eckte is geen slang”
You Tube
Winne MySpace
DJ MP MySpace

Geen opmerkingen: