donderdag 12 maart 2009

Persbericht: Ne-Yo 5 juli ’09 in HMH Amsterdam

Ingezonden persbericht:
Voorverkoop begint aanstaande zaterdag 14 maart 2009!
In januari stond Ne-Yo in de totaal uitverkochte Heineken Music Hall. Door het succes van toen is besloten Ne-Yo nog eenmaal terug te halen zodat ook de fans die het spektakel hebben gemist, nogmaals de kans krijgen om de hit na hit makende artiest weer live on stage te zien. Op zondag 5 juli zal Ne-Yo + live band in de Heineken Music Hall een ware performance neerzetten zoals menig muziekliefhebber van hem gewend is.


De Amerikaanse zanger/producer/tekstschrijver Ne-Yo, geboren als Shaffer Chimere Smith, dankt zijn artiestennaam aan de hoofdpersoon Neo uit de filmtrilogie ‘The Matrix’. Zijn eerste album ‘In my own words’ kwam uit in 2006 bij platenlabel Universal. Het welbekende ‘So sick’ van dat album leverde hem internationale bekendheid op.

Een klein jaar later bracht hij het succesvolle album ‘ Because of you’ uit, een openhartige ode aan zijn fans. Ondanks zijn eigen succes vond hij ruimte in zijn drukke schema om de hits ‘Irreplacable’ voor Beyoncé en ‘Unfaithfull’ en ‘Take a bow’ voor Rihanna te schrijven.

In september bracht hij zijn derde studioalbum ‘Year of the gentleman’ uit . De singles ‘Closer’ en ‘Miss independent’ afkomstig van dat album staan hoog genoteerd in alle hitlijsten en ook zijn meest recente single ‘Mad’ doet het goed in de hitlijsten
Als producer werkte hij ook samen met artiesten als Mary J. Blige, Musiq Soulchild, Jennifer Hudson en Leona Lewis.

Ne-Yo zal met zijn liveband op zondag 5 juli het publiek nogmaals zijn hits ten gehore brengen.

Radio 538 presents Ne-Yo + Live band.
5 juli 2009 Heineken Music Hall
Kosten: 47,50 euro.
Viptickets: 85,- euro.

De reguliere kaartverkoop start aanstaande zaterdag 14 maart bij bekende vvk adressen & pico store.

Meer info:
www.1stpriority.nl
www.radio538.nl

Einde persbericht

Geen opmerkingen: