maandag 30 maart 2009

26-03, The Heist, Club Panama - Hartstikke gezellig maar…


Een nieuwe Hip Hop podium in Amsterdam dat wordt georganiseerd door The Realness i.s.m. met Club Panama. Op de eerste avond optredens van o.a. Ado’Nis, Hef, Crooks , DJ MP & Mike Tibbert, Zwart Licht en natuurlijk onze eigen DJ Jane Doe, M.O. & Brakko. Op zich was het de bedoeling om een heel verslag te doen, echter daar kwam dus niks van terecht.

JPK, die het zou moeten schrijven maar moest ergens anders heen en ik moest de volgende dag vroeg op om mee te helpen met een verhuizing (zie: ‘Pennen die niet schrijven’), dus kon ik het ook niet laat maken. Of het feest dus geslaagd was, kan ik niet beoordelen. Voor de tijd die ik er was had ik het goed naar mijn zin, maar dat lag meer aan de kwaliteit van de mensen die ik ontmoette dan de kwantiteit.

Ik zag Roy ‘RMF Streetware’ weer eens na jaren. En zo ook mijn goede en oude vrienden Rafles (‘Zuidoost Posse’ en iets met ‘tikketje voor volwassenen’) met zijn beeldschone vrouw Gabi en de Zuidoost Don Kiddo Cee. En natuurlijk ook de meester muzikale-dope dealer Robert ‘Bijlmer Style’ Coblijn. Heb ik mijn props gegeven naar Fly-Bro voor zijn nieuwste video clip en toen was het voor mij weer einde verhaal. Tijd om de laatste bus, lijn 41 KNSM Eiland- Gaasperplas vice versa, terug te pakken.

Daarover had ik de de pest in want ik had DJ MP met Mike Tibbert en Hef met Ado’Nis live willen zien. Ik ben nogal een fan van DJ MP. Maar ik heb wel even met MP mogen kennismaken en van hem zijn album gekregen. Enfin, ik vond het gezellig maar of het een succes was moet je echt een ander vragen.

Auke

Meer foto’s:

In mijn photodatabase

Meer info:

The Realness
DJ MP
Don Kiddo Cee
Fly-Bro
Bijlmer Stijl
Rafles La Rose
M.O. & Brakko

Geen opmerkingen: