maandag 19 januari 2009

12 Shots of Deams & Ice T, 013 Tilburg


Op dag twee van het nieuwe jaar gaf Deams de eerste preview van The Legacy op de Mic Check avond in de 013 in Tilburg. De dag erna volgde de Melkweg in Amsterdam. Dit allemaal als voorprogramma van de Live & Legendary Ice motherfucking T. De Original Gangster of te wel You Pusher… ga zo maar door.

Deams gaf twee maal een preview van zijn nieuwste project ‘The Legacy’ dat in het voorjaar van 2009 gelanceerd zal worden. Ook promootte hij zijn eerste single: ‘State Your Game’; een nummer met de legende Big Daddy Kane uit New York.

Op het podium wordt Deams bijgestaan door DJ Chainsaw. Een DJ die bekend staat om zijn show kwaliteiten. En Deams is druk bezig met een productieteam om The Legacy ook op een zeer creatieve manier op te zetten die de naam eer doet.


Wat de volgende gesprek opleverde tussen Ice T en Sean E Shaun terwijl ze de sound check van Deams bekeken: “Why don’t we have that?!” En later, in de kleedkamer tegen Deams: “Well if people are copying your idea, it means you have a good idea.”


AQ/Auke

Gepubliceerd op 14 januari 2009 op:
House of Hip Hop

Geen opmerkingen: